Promedi Oy täydentää merenkulun työterveyshuoltoon erikoistuneen Maresan Oy:n kumppaniverkostoa

Merenkulussa työkyvyttömyysriski on suuri. Vaikuttavalla työterveyshuollolla on tärkeä rooli työkyvyttömyysriskin ja työkyvyn heikentymisen ehkäisemisessä. Maresanin uraauurtavalla toiminnalla on tarkoitus pureutua työterveyshuollon vaikuttavuuteen sekä ennaltaehkäistä työkykyyn vaikuttavia riskitekijöitä. Merenkulun toimijoiden mukaan alan erityispiirteet tunteva työterveyshuolto vastaa moneen tarpeeseen.

Tavoitteen saavuttamiseksi Maresan on rakentanut oman valtakunnallisen eMaresanin, digitaalisia työterveyshuoltopalveluja tarjoavan keskuksen, jota tukee omat ja valikoitujen osaavien kumppanien fyysiset toimipisteet.

Toiminnan käynnistämiseen Maresan sai tarvittavat luvat huhtikuun 2018 lopussa ja ensimmäiset asiakassopimukset ovat käynnistyneet 1.5.2018. Merenkulkijat ovat vahvasti kaksikielinen ammattikunta ja palvelu toteutetaan suomeksi ja ruotsiksi.

”Neuvottelemme useammasta valtakunnallisesta sopimuksesta ja olen iloinen voidessani luottaa Promedin osaamiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan Vaasassa toteuttamassa vaikuttavaa ennalta ehkäisevää työterveyshuoltoa, toteaa Maresan toimitusjohtaja Jarmo Iisakka”

”Meille Maresanin pyyntö liittyä merenkulun valtakunnalliseen kumppaniverkostoon antaa meille merkittävän mahdollisuuden tarjota laaja-alainen kokemuksemme työterveyshuollosta merenkulkijoiden parhaaksi, toteaa Promedin toimitusjohtaja Mikael Fredman.”

 

Lisätietoja yhteistyöstä:

Maresan, Jarmo Iisakka p. 040 706 7908, jarmo.iisakka@maresan.fi

Promedi, Mikael Fredman p. 044 387 3800 mikael.fredman@promedi.fi

Maresan Oy on uusi työterveyshuoltoyhtiö, joka erikoistuu palvelemaan merenkulkijoita ja työnantajavarustamoita.  Maresan Oy:n omistajat Viking Line Abp, Suomen Merimies-Unioni SMU ry, Suomen Konepäällystöliitto, Merimieseläkekassa, Aino Health Management Oy, Langh Group Oy/Ab ja Alandia Försäkringsbolaget ovat kaivanneet parempaa vaikuttavuutta työterveyshuoltoon ja tukea koko suomalaisen merenkulun kilpailuasemaan. www.maresan.fi

Promedi Oy on vireä ja palvelualtis, yrittäjien omistama lääkärikeskus Vaasan keskustassa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia terveydenhoitopalveluja yrityksille, yksityisille ja yhteisöille.Tiimimme koostuu terveydenhoitoalan kokeneista ammattilaisista, joilla on käytössään monipuoliset tutkimus- ja hoitomenetelmät.

 

 

Promedi Oy täydentää merenkulun työterveyshuoltoon erikoistuneen Maresan Oy:n kumppaniverkostoa
Bitnami