Plastiikkakirurgin palveluita Lääkärikeskus Promedissa!

Lääkärikeskus Promedilla on ilo laajentaa ammattilaistensa joukkoa plastiikkakirurgi Ira Saarisen siirtyessä mukaan päiväkirurgisen yksikön erikoislääkärien joukkoon.

Plastiikkakirurgille voi hakeutua esim. pattien tai kasvojen luomen poistoa varten. Plastiikkakirurgiaa voidaan tehdä myös esteettisistä syistä, jolloin korjataan esim. ikääntymis-, iho- tai arpimuutoksia kasvoilla tai vartalossa. Toisaalta toimenpiteeseen hakeutumisen syynä voi olla lievä toiminnallinen haitta, kuten silmän yläluomen leikkaus. Esteettiset toimenpiteet eivät kuulu Kela-korvausten piiriin. Plastiikkakirurgiset toimenpiteet tehdään vastaanotto- tai päiväkirurgisena toimenpiteenä.

Iralla on vahva kokemus sekä korjaavasta plastiikkakirurgiasta (esimerkiksi rintasyöpätapaukset) että esteettisestä kirurgiasta. Esteettistä plastiikkakirurgiaa eli ulkonäköön tai ikääntymiseen liittyvien muutosten korjaustoimenpiteitä ovat esim. kasvojen kohotus, silmäluomien leikkaukset, rasvaimu, rasvan siirrot, rintojen muodon korjausleikkaukset ja vatsan muokkaus. Lisäksi Ira tekee esteettisiä pistoksia, joilla voidaan muokata kasvojen ryppyjä ja uurteita tai esim. lisätä huuliin täytettä.

Plastiikkakirurgian tavoitteena on korjata ikääntymismuutoksia tai poikkeamia maltillisesti ja kevyesti kohti tasapainoista ja luonnollista lopputulosta.
Varaa aika Iran konsultaatioon, vastaanottoaika 115€.

Toimenpiteet:
Yläluomileikkaus
Alaluomileikkaus
MACS-facelift
Rintojen rasvansiirto
Rintarauhasen suurentaminen / keinoaine
Rintojen pienennys / nännien kielekesiirto
Rintojen laskeuman korjausleikkaus
Kaulan rasvaimu
Vartalon rasvaimu
Olkavarren rasvaimu
Alaraajan rasvaimu
Riippuvatsan korjaus
Rintarauhasen ihonalainen poisto (esim miehet)
Pistoshoidot kasvoille

 

 

Plastiikkakirurgin palveluita Lääkärikeskus Promedissa!
Bitnami