Lasten korva- ja nielutulehduskierteen katkaiseminen – tehokkaat ratkaisut Promedista

Lapsilla korva- ja nielutulehdukset ovat yleisiä vaivoja, erityisesti alle 3-vuotiailla. Korvatulehdus­ten kierre on kuitenkin pysäytettävissä, eikä toistu­via tulehduksia tarvitse sietää pitkään. Jos per­heessänne on jo tämän talven aikana sairastettu toistuvia korvatulehduksia, on mahdollista, että putkitus katkaisee tulehduskierteen. Putkituksella saadaan välikorvaan tarvittavaa tuuletusta.
Toistuvasti tulehtuneet nielurisat aiheuttavat kovia kurkkukipuja, nielemisvaikeuksia ja lisään­tynyttä kuorsausta. Suurentunut kitarisa voi vai­keuttaa hengitystä nenän kautta, mikä ilmenee kuorsauksena tai hengityskatkoksina nukkuessa.

Kuinka hoitoon?

Asiantuntevat korvalääkärimme arvioivat putki­tus-tai leikkaustarpeen. Ajan voit varata jo tänään. Korvien putkitus, nielu- ja kitarisaleikkaukset tehdään päiväkirurgisena toimenpiteenä nuku­tuksessa.
Voit varata ajan suoraan erikoislääkärille tai pyytää lähetettä hoitavalta lääkäriltäsi. Sinulla on valin­nanvapaus sopia erikoissairaanhoidosta oman hoitavan lääkärisi kanssa. Promedissa sinua ja perhettäsi hoitavat huippuasiantuntijat, ilman pitkiä jonotusaikoja.
Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Lasten korva- ja nielutulehduskierteen katkaiseminen – tehokkaat ratkaisut Promedista
Bitnami