Lääkärikeskus Promedi mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

Lääkärikeskus Promedi on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä palvelumme taustalla.

– Olemme mukana kampanjassa, koska kotimaisuus on meille omistajuudesta lähtien aina asiantuntevaan palveluumme asti tärkeää. Lääkärikeskus Promedi on myös merkittävä paikallinen työllistäjä, ja alueellista kasvua omalla toiminnallaan ja tuotoillaan tukeva. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu osoituksena Suomessa tuotetusta ja omistetusta palveluista, toimitusjohtaja Mikael Fredman kommentoi.

Lääkärikeskus Promedi tarjoaa vahvalla ammattitaidolla työterveyspalveluita paikallisille yrityksille, sekä yhteistyöverkostomme avulla myös Pohjanmaan alueella ja jopa valtakunnallisesti toimiville yrityksille.
Lääkärikeskus Promedin palvelut ovat myös saatavilla yksityisasiakkaille. Lääkäri- ja erikoislääkäripalveluiden lisäksi voit varata ajan terveydenhoitajan, fysioterapeutin, psykologin ja ravitsemusneuvojan vastaanotolle. Promedilla on myös päiväkirurginen osasto.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää palvelulle, joka on tuotettu Suomessa. Kolmevuotisella Onhan siinä Avainlippu -kampanjalla Suomalaisen Työn Liitto haluaa nostaa Avainlipun sille kuuluvaan arvoon.

– Tutkimustulokset kertovat, että suomalaiset haluavat tehdä arvopohjaisia valintoja. Tämä usein unohtuu ostopäätöshetkellä. Kampanjan avulla pysäytämme asiakkaan ostopäätöksen äärelle. Opetamme tarkastamaan ostotilanteessa, onko tuotteessa tai palvelussa Avainlippu. Näin autamme asiakkaita tekemään omien arvojensa mukaisia valintoja, kertoo kampanjan projektipäällikkö Merja Mantila Suomalaisen Työn Liitosta.

Osallistu kampanjaan ja keskusteluun somessa #Avainlippu #OnhansiinäAvainlippu

Kampanjan verkkosivustolta löydät lisämateriaalia kampanjaan liittyen www.avainlippu.fi

Lisätietoja:
Mikael Fredman, toimitusjohtaja, Lääkärikeskus Promedi, p. 0403813800, mikeal.fredman@promedi.fi
Merja Mantila, projektipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 330 3640, merja.mantila@suomalainentyo.fi

 

 

Lääkärikeskus Promedi mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa
Bitnami